JO – Que Sera,Sera (single nou si videoclip)

“Que Sera, Sera” este genul de piesa care-ti poate schimba starea in bine atunci cand o asculti:Da un Play la aceasta piesa si iti va aduce cu siguranta zambetul pe buze

“Que Sera,Sera, noul single al artistei este in ton cu firea sa efervescenta.Prin optimismul si viebeul ei piesa ne indeamna sa traim ca si cum clipa de fata este cea mai importanta,sa ne bucuram la maxim de ea si de viata noastra aici,acum.

Lansez noul meu single, QueSeraSera, primavara, cand nu doar natura se trezeste la viata, ci si sentimentele noastre incep sa prinda culoare din nou.Iubim cu pasiune,respiram viata si ne distram alaturi de gasca de prieteni veseli,fara incetare.Cred ca amintirile frumoase reprezinta adevarata averea unui om,asa ca haideti sa strangem cat mai multe si mai intense si que sera,sera!”,spune Jo.

Piesa este o coproductie Cat Music & Famous Production si este compusa de Randi,in studiourile Famous Production.Videoclipul piesei este regizat de catre SAN si este filmat in cadrul unei petreceri Desperados. Clipul este dinamic, preia din starea piesei si imbina scene de dans si cantat cu demonstratii de sporturi nautice, pe lacul Snagov.

Jo este una dintre cele mai de succes artiste de la noi, piesele sale aflandu-se constant pe primele locuri ale topurilor muzicale de pe radio si TV, care ne-a cucerit cu interpretarea emotionanta si puternica.

mm

Author: djshark

Salutare la toti dj eu sunt djshark sunt pasionat de muzica de club si sunt admin pe acest site care a fost creat special pentru a ajutat toti dj incepatori dar si pe cei cu experienta care doresc o promovare pe internet prin intermediul sitelui radioodj.Va multumes ca ati ales siteul nostru.

Share This Post On

Leave a Reply

Share This

Share this post with your friends!

%d bloggers like this: