Kamelia-Suave news single

Kamelia

Prin elementele inedit imbinate de jungle,hip hop si gipsy,“Suave” prezinta o Kamelia

Suave o poveste plina de pasiune si dans exotic,videoclipul “Suave” este regizat de catre Bogdan Daragiu,iar scenariul a fost gandit chiar de catre Kamelia,cea care a dezvoltat conceptul si s-a implicat trup si suflet in acest proiect.George Hora a compus piesa,alaturi de artista si s-a ocupat si de montajul clipului.Filmarile pentru videoclip au durat 18 ore si au avut loc la Gradina Botanica din Bucuresti.

“Sunt foarte fericita si emotionata in acelasi timp,deoarece cred foarte mult in piesa ‘Suave’si ma bucur enorm ca fanii mei sunt alaturi de mine si ma sustin.Videoclipul a iesit exact cum mi-am dorit si exprima perfect starea piesei,dinamismul,dar si senzualitatea ei”,declara Kamelia.

Prin elementele inedit imbinate de jungle,hip hop si gipsy,“Suave” prezinta o Kamelia mai sexy,mai provocatoare,mai hotarata,care se reinventeaza la fiecare pas.

Kamelia a lansat de-a lungul timpului numeroase piese, precum “Come Again”, “Prima oara”, “Vara rece”, “Piesa mea preferata”, care i-au adus succesul pe scena muzicala, dar si in inimile fanilor.

Kamelia – Suave by STUDIO 66 for Cat Music |
Romania’s #1 ♫Music Channel: http://bit.ly/Subscribe2CatMusic

Follow KAMELIA:
https://fb.com/KameliaOfficial
https://www.instagram.com/kameliaoffi…

International Booking – kamelia@catmusic.ro | 0040726126469
Concerte Romania – Marius China | 0723315180

Produced by George Hora
Composed by George Hora , Kamelia
Mix&Master @ STUDIO 66 , Romania , Timisoara

Maria Ale – Dunga Official Single 2017

Maria Ale lanseaza single-ul Dunga cu un vibe fresh,beat-uri dancehall

Maria Ale isi urmeaza visul din copilarie si lanseaza primul single din cariera – “Dunga”, compusa de catre Ovi Jacobsen. Tanara artista dovedeste ca prin determinare, munca si dedicare iti poti indeplini dorintele.

“De mic copil, iubeam sa cant. Cantam in dus, cantam la scoala, cantam inainte sa adorm Citeste aici mai departe

mm

Author: djshark

Salutare la toti dj eu sunt djshark sunt pasionat de muzica de club si sunt admin pe acest site care a fost creat special pentru a ajutat toti dj incepatori dar si pe cei cu experienta care doresc o promovare pe internet prin intermediul sitelui radioodj.Va multumes ca ati ales siteul nostru.

Share This Post On

Leave a Reply

Share This

Share this post with your friends!

%d bloggers like this: