Mr. VIK – Pom Pom -news music video

Mr Vik lanseaza single-ul si videoclipul “Pom Pom”

 

O nou lansare  si un nou videoclip Mr. VIK – Pom Pom o piesa cu un vibe foarte bun un clip cu trei fete  sexy dansuri provocatoare va invitam sal urmariti si sa ascultati single-ul .

Mr. VIK – Brasil Tropical (Official Video)
Direct din Brazilia, Mr. Vik aduce beaturile tropicale in single-ul “Brasil Tropical”, o noua piesa cu versuri in limba spaniola.

Nu este prima legatura a lui Mr. Vik cu Brazilia. Tot in America Latina, artistul si-a aprofundat studiile din domeniul antropologic, in 2011. Iar sederea acolo l-a ajutat sa inteleaga mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical.

“Piesa ‘Brasil Tropical’ are influente din FUNK-ul brazilian, Hip hop-ul lor si influente de mumbathon, este un mix de viburi pozitive gata sa te faca sa dansezi pana la epuizare!”, declara Mr. Vik.

Pentru videoclip, Mr. Vik a colaborat cu o echipa din Brazilia, de la regizor, echipa de productie, dar si o figuratie formata din multi dansatori foarte cunoscuti in Brazilia: Marcao, care a castigat o competitie impotriva celebrilor Les Twins si echipa de dansatori WestSide.

“Videoclipul a fost filmat in Sao Paulo, Brazilia. Experienta a fost plina de energie pozitiva, plina de voie buna! Videoclipul este regizat de catre Julio Rocha, un foarte cunoscut actor brazilian, cu o experienta vasta in domeniu. El s-a ocupat de tot ceea ce inseamna echipa de filmare, dansatori, locatii etc. Ii multumesc foarte mult pentru tot ajutorul si pentru prietenia de care a dat dovada. Clipul a vrut sa surprinda partea urbana din Sao Paulo si partea exotica din Brazilia”, adauga Mr. Vik.

Sursa articol Cat Music Romania

mm

Author: djshark

Salutare la toti dj eu sunt djshark sunt pasionat de muzica de club si sunt admin pe acest site care a fost creat special pentru a ajutat toti dj incepatori dar si pe cei cu experienta care doresc o promovare pe internet prin intermediul sitelui radioodj.Va multumes ca ati ales siteul nostru.

Share This Post On

Leave a Reply

Share This

Share this post with your friends!

%d bloggers like this: