Radiodj App Mobil

De  acum poti fi mai aproape de dj-ii si muzica ta preferata  direct cu aplicatia pentru website, Radiodj AppMobil website.App este gratuita si se poate instala de pe siteul radioodj in curand va fi disponibila si pe google magazin play aplicatia este doar pentru telefoanele cu Android.

“Radiodj App Mobil” pentru website este o aplicatie modesta unde poti fi la curent cu noutati din muzica,lansari videoclipuri,mixuri dj aplicatia nu contine spoturi  publicitare care stim cu toti ca sunt o durere de cap si daca vor fi updeturi va vom anunta pe site. Apliatia o puteti instala de download sau dand clik pe imagine.

 

Rqdioodj App Mobile

De acum poti fi mai aproape de noi cu noua aplicatie pentru mobilClick Aici

 

O aplicatie mobila Android este un program software care ruleaza pe un dispozitiv cu sistem de operare Android. Deoarece sistemul Android este folosit pentru dispozitivele mobile, o aplicatie Android tipica este facuta sa functioneze pe un smartphone sau pe o tableta cu Android.

 

mm

Author: djshark

Salutare la toti dj eu sunt djshark sunt pasionat de muzica de club si sunt admin pe acest site care a fost creat special pentru a ajutat toti dj incepatori dar si pe cei cu experienta care doresc o promovare pe internet prin intermediul sitelui radioodj.Va multumes ca ati ales siteul nostru.

Share This Post On

Leave a Reply

Share This

Share this post with your friends!

%d bloggers like this: