Vunk – Sari pe noul single

“Sări” cu ochii  pe noul single Vunk

Vunk lansează astăzi cel mai recent single, “Sări”, însoţit de cel mai inovativ şi original videoclip.

Este pentru prima dată când o trupă din  România lansează un videoclip intergral din gif-uri şi filtre din Snapchat, cea mai populară reţea de socializare din ultimul timp, la nivel global.

Piesa este compusă de către Cornel Ilie şi Gabriel Maga, iar textul este scris de Cornel Ilie.

De regia videoclipului s-a ocupat Cornel Ilie, fiind pentru prima dată în postura de regizor, de imagine Cornel Ilie şi Răzvan Ilie, iar montajul a fost făcut de Bogdan Mustăţea.

Este primul videoclip pe care îl regizez şi filmez. Cu toate astea,n-am pretenţia de a fi regizor, doar am creat un concept în care să folosim cele mai noi trenduri de comunicare într-un mod foarte creativ. 

Cred că ‘Sări’ este primul videoclip creat 100% doar din gif-uri şi în care se foloseşte aplicaţia Snapchat. S-ar putea chiar să fie o premieră mondială. Sper ca inovaţia din videoclipul nostru să fie un trendsetter în materia de clipuri, aşa cum s-a întâmplat şi cu premierele de tehnologie pe care le-am făcut în spectacolele noastre.

Mulţi trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleaşi lucruri, fără să mai lase loc de improvizaţie în viaţa lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din gif-ul lor personal. Aşa se cheamă şi piesa, ‘Sări’. Aşa face şi clipul nostru, sare din tipare”, a declarat Cornel Ilie.

 

 

Vezi videoclipul piesei “Sări”

https://www.youtube.com/watch?v=FxtHFRtwg14

Ascultă/Descarcă piesa “Sări” de aici:

https://MediaPro.lnk.to/Vunk-SariNe

Mai multe informaţii pe:

https://www.facebook.com/VunkOfficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://facebook.com/umusicro

foto:

Eduard Aninaru

mm

Author: djshark

Salutare la toti dj eu sunt djshark sunt pasionat de muzica de club si sunt admin pe acest site care a fost creat special pentru a ajutat toti dj incepatori dar si pe cei cu experienta care doresc o promovare pe internet prin intermediul sitelui radioodj.Va multumes ca ati ales siteul nostru.

Share This Post On

Leave a Reply

Share This

Share this post with your friends!

%d bloggers like this: